We zoeken versterking van ons team!

Neem contact met ons op

Volledig ontzorgd je medewerkers verlonen.

Als ondernemer wil je bezig zijn met dat waar je passie ligt: ondernemen. Toch merk je dat je veel meer tijd kwijt bent aan het verwerken en doorvoeren van repetitieve zaken, zoals de loonadministratie. Tijd die je liever had willen besteden aan jouw onderneming. Bij tax-solutions begrijpen we dat als geen ander en daarom regelen wij de volledige verloning.

Uitbesteden en toch volledig inzicht in je salarisverwerking?  Vraag vrijblijvend een offerte aan. We gaan graag voor je aan de slag.

Altijd en overal online inzicht

Wij verzorgen de volledige loonadministratie online. 

Volledig ontzorgd ondernemen

Je bent volledig ontzorgd, zodat je je bezig kunt houden met de belangrijkste zaken binnen jouw organisatie. 

Voldoe aan al je verplichtingen

Geen zorgen over de constant veranderende wet- en regelgeving. Onze specialisten houden jou en je administratie volledig up-to-date. Zo voldoet je administratie altijd aan de geldende regelgeving.

Heldere vaste tarieven.

Zonder verrassingen achteraf.

DGA

Alleen voor DGA's

per maand

Op aanvraag

Basis

Minimaal 5 loonstroken*

per maand

Op aanvraag

Compleet

Minimaal 5 loonstroken*

per maand

Op aanvraag

Doen wij ook je boekhouding? Dan is dit minimum niet van toepassing.

Maak het compleet.

Betaal alleen voor wat je gebruikt.

Digitaal ondertekenen

Teken je documenten eenvoudig en rechtsgeldig online. Onboarding wordt zo nog eenvoudiger. Getoonde prijs is per ondertekend document.

Consultancy

Wil je hulp bij o.a. onboarding, offboarding en ontslag? Onze specialisten staan voor je klaar. Getoonde prijs is per uur.

Veelgestelde vragen.

We helpen je graag.

Hoelang loopt het contract?

Bij Tax solution doen we niet aan langlopende contracten. Al onze pakketten hebben daarom een vaste contractduur van één jaar en worden daarna steeds met één jaar verlengd.

Wat moet ik zelf nog doen?

Tax solution ontzorgd. We verzorgen dus je volledige administratie, alle van toepassing zijnde aangiften en de jaarrekening. Zelf blijf je facturen en offertes versturen naar klanten en betalingen uitvoeren.

Welk pakket past bij mij?

Welk pakket het beste bij jou en je onderneming past hangt af van je rechtsvorm en je persoonlijke wensen. Door onze pakketten en losse modules kun je precies afnemen waar jij behoefte aan hebt.

Als ik een vraag heb, zijn hier kosten aan verbonden?

Nee. Vragen stellen is belangrijk, daarom is advies van je persoonlijke adviseur bij de prijs inbegrepen. En hoe vaak je ook contact opneemt, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Zijn de licentiekosten bij de pakketprijs inbegrepen?

Standaard zijn de licentiekosten van Moneybird niet bij de maandtarieven inbegrepen. Dit stelt je in staat om zelf een pakket te kiezen wat bij jou en je onderneming past.

Wat betekent winstoptimalisatie?

Bij winstoptimalisatie kijkt je persoonlijke adviseur actief mee naar mogelijkheden om je marges te vergroten, kosten te besparen en strategische kansen in de markt te benutten.

Ik heb al een administratie, nemen jullie deze over?

Ja, wij nemen de huidige balans en alle mutaties uit het lopende kwartaal over in je nieuwe administratie. We raden je aan om je oude administratie op een juiste wijze te archiveren.

Hebben jullie een speciaal tarief voor starters?

Jazeker. Als je bedrijf korter dan een jaar is ingeschreven profiteer je gedurende het gehele eerste jaar van 10% korting op de reguliere maandtarieven. Daarna betaal je het reguliere maandtarief.

Je boekhouding uitbesteden?

Geregeld met Tax Solutions

Scroll to Top