We zoeken versterking van ons team!

Neem contact met ons op

Je debiteurensaldo optimaal onder controle.

Je wilt op tijd betaald krijgen. Daarom is goed debiteurenbeheer noodzakelijk. Laat je ontzorgen door Tax Solutions met doortastend debiteurenbeheer voor iedere onderneming. We implementeren en monitoren je proces van verzending tot betaling en volgen op wanneer betaling uitblijft. En dat alles voor een vast bedrag per maand.

Minder bezig zijn met papierwerk en toch volledig inzicht in je debiteuren? Probeer Tax Solutions vandaag, je zit nergens aan vast.

Een vast aanspreekpunt

Je persoonlijke adviseur monitort actief je openstaande debiteurensaldo. Ook volgt deze namens jouw bedrijf facturen op om betaling te bespoedigen.

Hulp bij juridische zaken

Wanneer een openstaande vordering onverhoopt leidt tot een juridische procedure kun je rekenen op de kennis van onze specialisten. Wij zijn geen juristen maar kunnen je wel adviseren.

Je facturen sneller betaald

Een goed debiteurenbeheer zorgt voor sneller betaalde facturen en een betere cashflow. Dat is cruciaal voor de continuïteit van je onderneming en voorkomt een hoop kopzorgen.

Heldere vaste tarieven.

Zonder verrassingen achteraf.

Starter

Voor kleine ondernemingen

per maand

Op aanvraag

Professional

Voor middelgrote ondernemingen

per maand

Op aanvraag

Expert

Voor grote ondernemingen

per maand

Op aanvraag

Maak het compleet.

Betaal alleen voor wat je gebruikt.

Extra administratie

Wanneer je meer administraties hebt kun je deze heel eenvoudig achteraf toevoegen aan je pakket. Zo besteed je alles eenvoudig uit.

Incassotraject

Wanneer betaling ook na herinnering uitblijft zetten we de vordering om in een incassotraject. Hiervoor betaal je een vast bedrag.

Juridisch advies

Onverhoopt juridisch advies nodig omdat je er met een klant niet uitkomt? denken met je mee. 

Veelgestelde vragen.

We helpen je graag.

Hoelang loopt het contract?

Bij Tax solution doen we niet aan langlopende contracten. Al onze pakketten hebben daarom een vaste contractduur van één jaar en worden daarna steeds met één jaar verlengd.

Wat moet ik zelf nog doen?

Tax solution ontzorgd. We verzorgen dus je volledige administratie, alle van toepassing zijnde aangiften en de jaarrekening. Zelf blijf je facturen en offertes versturen naar klanten en betalingen uitvoeren.

Welk pakket past bij mij?

Welk pakket het beste bij jou en je onderneming past hangt af van je rechtsvorm en je persoonlijke wensen. Door onze pakketten en losse modules kun je precies afnemen waar jij behoefte aan hebt.

Als ik een vraag heb, zijn hier kosten aan verbonden?

Nee. Vragen stellen is belangrijk, daarom is advies van je persoonlijke adviseur bij de prijs inbegrepen. En hoe vaak je ook contact opneemt, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Zijn de licentiekosten bij de pakketprijs inbegrepen?

Standaard zijn de licentiekosten van Moneybird niet bij de maandtarieven inbegrepen. Dit stelt je in staat om zelf een pakket te kiezen wat bij jou en je onderneming past.

Wat betekent winstoptimalisatie?

Bij winstoptimalisatie kijkt je persoonlijke adviseur actief mee naar mogelijkheden om je marges te vergroten, kosten te besparen en strategische kansen in de markt te benutten.

Ik heb al een administratie, nemen jullie deze over?

Ja, wij nemen de huidige balans en alle mutaties uit het lopende kwartaal over in je nieuwe administratie. We raden je aan om je oude administratie op een juiste wijze te archiveren.

Hebben jullie een speciaal tarief voor starters?

Jazeker. Als je bedrijf korter dan een jaar is ingeschreven profiteer je gedurende het gehele eerste jaar van 10% korting op de reguliere maandtarieven. Daarna betaal je het reguliere maandtarief.

Je boekhouding uitbesteden?

Geregeld met Tax Solutions

Scroll to Top