We zoeken versterking van ons team!

Neem contact met ons op

Je boekhouding gewoon goed geregeld.

Een goede administratie is belangrijk voor de groei van je bedrijf. Maak het jezelf makkelijk met de diensten van Tax Solution; transparante en moderne bedrijfsadministraties voor eenmanszaken, vennootschappen, stichtingen en verenigingen zonder verrassingen achteraf. Je boekhouding geregeld, voor een vast bedrag per maand.

Minder bezig zijn met papierwerk en toch volledig inzicht in je cijfers? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Een vast
aanspreekpunt

Je persoonlijke adviseur werkt de administratie bij, doet de aangiften en beantwoordt je vragen. Zo weten we altijd wat er speelt. Op die manier helpen we jou en je onderneming écht verder.

 

persoonlijk advies

Je persoonlijke adviseur werkt de administratie bij, doet de aangiften en beantwoordt je vragen. Zo weten we altijd wat er speelt. Op die manier helpen we jou en je onderneming écht verder.

 

Transparante en
heldere tarieven

We werken enkel op basis van vooraf afgesproken vaste maandbedragen. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan en kun je zorgeloos op ons rekenen.

 

Heldere
vaste tarieven.

Zonder verrassingen achteraf.

Starter

Voor eenmanszaak

per maand

Op aanvraag

Professional

Voor vof en bv*

per maand

Op aanvraag

Starter

Voor grote bv*

per maand

Op aanvraag

Heb je een holding? Dan geldt hiervoor een korting van 50 % wanneer wij ook de boekhouding van de werkmaatschappij(en) verzorgen.

Maak het compleet.

Betaal alleen voor wat je gebruikt.

Jaarrekening

Opstellen en publiceren uitgebreide jaarrekening voor vennootschappen en verenigingen. Inclusief bespreken opgeleverde stukken.

Externe omzet

Verwerken externe omzet van o.a. kassa’s, pinautomaten en webshops. Getoonde prijs is per externe omzetstroom.

Voorlopige aanslag

Een voorlopige aanslag kan handig zijn bij het gespreid betalen van belastingen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Veelgestelde vragen.

We helpen je graag.

Hoelang loopt het contract?

Bij Tax-solutions doen we niet aan langlopende contracten. Al onze pakketten hebben daarom een vaste contractduur van één jaar en worden daarna steeds met één jaar verlengd.

Wat moet ik zelf nog doen?

Tax solution ontzorgd. We verzorgen dus je volledige administratie, alle van toepassing zijnde aangiften en de jaarrekening. Zelf blijf je facturen en offertes versturen naar klanten en betalingen uitvoeren.

Welk pakket past bij mij?

Welk pakket het beste bij jou en je onderneming past hangt af van je rechtsvorm en je persoonlijke wensen. Door onze pakketten en losse modules kun je precies afnemen waar jij behoefte aan hebt.

Als ik een vraag heb, zijn hier kosten aan verbonden?

Nee. Vragen stellen is belangrijk, daarom is advies van je persoonlijke adviseur bij de prijs inbegrepen. En hoe vaak je ook contact opneemt, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Zijn de licentiekosten bij de pakketprijs inbegrepen?

Standaard zijn de licentiekosten van Moneybird niet bij de maandtarieven inbegrepen. Dit stelt je in staat om zelf een pakket te kiezen wat bij jou en je onderneming past.

Wat betekent winstoptimalisatie?

Bij winstoptimalisatie kijkt je persoonlijke adviseur actief mee naar mogelijkheden om je marges te vergroten, kosten te besparen en strategische kansen in de markt te benutten.

Ik heb al een administratie, nemen jullie deze over?

Ja, wij nemen de huidige balans en alle mutaties uit het lopende kwartaal over in je nieuwe administratie. We raden je aan om je oude administratie op een juiste wijze te archiveren.

Hebben jullie een speciaal tarief voor starters?

Jazeker. Als je bedrijf korter dan een jaar is ingeschreven profiteer je gedurende het gehele eerste jaar van 10% korting op de reguliere maandtarieven. Daarna betaal je het reguliere maandtarief.

Je boekhouding uitbesteden?

Geregeld met Tax Solutions

Scroll to Top