We zoeken versterking van ons team!

Neem contact met ons op

Snel een prijsindicatie?

Ontvang direct een offerte.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Snel een prijsindicatie?

Ontvang direct een offerte.

Tax Solutions is een landelijk actief boekhoudkantoor. We spreken begrijpelijke taal en weten waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Daarom nemen wij je volledige administratie uit handen voor een vast bedrag per maand. Onze adviseurs helpen je bedrijf écht verder door een perfecte en tijdige verwerking van je boekhouding, belastingaangiften, loonadministratie en debiteurenbeheer. Ontzorgd ondernemen? Vraag vandaag nog een offerte aan.

WAAROM KIEZEN VOOR TAX SOLUTION

Wij begrijpen dat ondernemers niet om vijf uur stoppen. Daarom zijn we ook buiten kantoortijden bereikbaar via de kanalen die jij het meest gebruikt.
Zonder extra kosten.

Veelgestelde vragen.

Handig om te weten.

Wat doet een boekhouder precies?

Tax solution verzorgt je volledige administratie. Dat betekent dat we de boekhouding verzorgen, alle aangiften doen en eventueel medewerkers verlonen of openstaande facturen opvolgen. Je hebt nergens meer omkijken naar.

Heb ik een boekhouder of accountant nodig?

Als je je boekhouding uitbesteed blijf je zelf facturen en offertes versturen naar klanten. Deze lever je samen met inkomende bonnetjes aan bij je vaste adviseur. Zo is je administratie altijd up-to-date. En de rest, dat regelen wij.

Wat moet ik nog zelf doen?

Als je je boekhouding uitbesteed blijf je zelf facturen en offertes versturen naar klanten. Deze lever je samen met inkomende bonnetjes aan bij je vaste adviseur. Zo is je administratie altijd up-to-date. En de rest, dat regelen wij.

Zijn jullie kosten aftrekbaar?

Jazeker. De kosten die je maakt voor een boekhouder zijn aftrekbaar van de winst, hierover betaal je dus geen belasting. Onderaan de streep kost onze dienstverlening je dus niet alleen een stuk minder hoofdpijn, maar ook nog eens minder geld.

Is boekhouden op papier een goed idee?

Nee, absoluut niet. Een boekhouding in een boekhoudprogramma is vele malen betrouwbaarder en efficiënter dan een boekhouding op papier of in Excel. Niet voor niets verwerken wij dus enkel volledig digitale administraties. Wel zo betrouwbaar.

Wat kost een boekhouder?

De kosten van een boekhouder hangen van verschillende factoren af, waaronder rechtsvorm en bedrijfsactiviteiten. Om een goede inschatting te maken van de kosten is een offerte heel handig. Klik hier om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Waar moet ik op letten bij mijn keuze?

Iedere boekhouder kan (als het goed is) je boekhouding doen. Wij ondersteunen je echter ook bij zaken zoals o.a. pensioen, verzekeringen, personeel en ondernemersadvies. Zonder extra kosten. Neem dat mee zodra je gaat vergelijken.

Hoe snel kunnen jullie voor me aan de slag?

Dat kan heel snel. Na een getekende opdrachtbevestiging gaan we direct voor je aan de slag. We plannen een intake om alles te bespreken waarna je binnen één week al kunt overstappen naar ons kantoor. Wij regelen de verdere overstap voor je.

Heb je toch nog vragen?

Neem contact met ons op

Scroll to Top